ČLÁNKY, TEXTY, FOTO ...

Nejvyhledávanější článek: Digitální fotografie v počítači

12.12.2010 10:13

/album/novinky-od-r-2010/rodinne-udalosti1-jpg/Nejvyhledávanějším článkem ze seriálu Počítač v rodině starších seniorů, za posledních 6 měsíců, byl text s názvem Digitální fotografie v počítači.

Docela mě to překvapilo, protože největší zájem o nové články je obvykle v prvních 4 - 5 dnech po zveřejnění, kdy je text na první stránce webu. Tehdy však byl o něj zájem menší.

Vysvětluji si to tím, že digitální fotoaparáty se rozšířily u seniorů skoro tak rychle jako mobilní telefony. V sezoně 2010 pak lidé nadělali tolik snímků, že si s nimi nevěděli rady. Pak začali hledat pomoc na internetu a dostali se i k našemu textu.

Pro připomenutí uvádím krátký výňatek z původního článku:

Základním souborem našich fotografií v počítači je rok. V rámci roku třídíme obrázky z běžného příležitostného fotografování podle data pořízení. Těchto fotek je asi polovina. Druhou část tvoří soubory uspořádáme podle rodinných událostí, při kterých bylo pořízeno větší množství fotek. … I takto uspořádaných fotek je pořád hodně a těžko se v takovém množství někomu ukazují. Děláme z toho proto ještě dílčí soubory. … Již čtvrtý rok vyhotovuji s pomocí programu specializované firmy tzv. „Rodinné události za rok ..“, což je fotokniha o několika desítkách stran, kam dávám nejzdařilejší obrázky z významných událostí a setkání v rámci rodiny a přátel za uplynulý rok. (Viz obrázek).

9 článků seriálu Počítač v rodině starších seniorů, které byly zveřejněny od dubna do května 2010 si přečetlo do konce listopadu 2010 3920 návštěvníků. Počítače seniory zajímali již dříve. 3 články na toto téma jsem zařadil i do seriálu Jak člověk zůstane v duchu stále mladý, který vycházel již počátkem roku 2009. Za 2 roky je otevřelo již přes 3 tisíce čtenářů.

Na všechny uvedené články se můžete podívat na

https://vohradnik.webnode.cz/nase-rady2/ 

 

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.