ČLÁNKY, TEXTY, FOTO ...

Naše články zveřejnil portál Třetí věk

08.09.2009 17:59

Všechny články z naší rubriky RADY JAK BÝT MLADÝ byly v prvním pololetí 2009 zveřejněny ve známem internetovém portálu pro seniory Třetí věk. Měly dobrou odezvu. Vyplývá to jednak z ohlasu čtenářů, jednak z počtu návštěvníků těchto stránek, keří si naše články otevřeli.

V portálu Třetí věk  zveřejňují  ohlasy čtenářů formou poznámek, vlastních názorů a zkušeností, komentářů apod. Nejvíce komentářů přišlo k našemu článku Počítače zvyšují duševní aktivitu seniorů – celkem 17. Sedm poznámek napsali čtenáři k dalšímu článku o počítačích Jak využívají počítač naši čtenáři. Všechny komentáře jsou uvedeny v naší rubrice OHLASY ČTENÁŘŮ.

 

Ukázka úvodu článku:

Jak člověk zůstane v duchu stále mladý 8

Čtvrtek 12. 2. 2009

  /album/fotogalerie/pocitacova-ucebna-pro-seniory-kostomlaty-jpg-k-c-8-jpg/

     

 

Autor článku: Zdeněk Vohradník
Počítače zvyšují duševní aktivitu seniorů
Na rozdíl od jiných témat jsem u počítačů neváhal, zda je zařadit do tohoto seriálu. Splňují obě podmínky Dr. J. Murphyho pro udržení duševního mládí, tj. neustále vyvíjet nějakou činnost a zajímat se o nové poznatky. V dnešním článku rozebírám důvody, proč se senioři zajímají méně o výpočetní techniku a jak to řešit.

V rubrice Vaše tvorba | 17 komentářů »

 

 Na portálu Třetí věk zveřejňují u jednotlivých textů také počet čtenářů, kteří si článek otevřeli. Velký zájem byl i zde o počítače. Nejvíce čtenářů – 701/měsíc -  si přečetlo článek K čemu je užitečný počítač v rodině důchodců. Následovaly texty o cyklistice, hádankách a další. Pokud Vás to zajímá můžete se podívat na následující adresu:

 https://www.tretivek.cz/index.php?s=vohradník

 

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.