ČLÁNKY, TEXTY, FOTO ...

ETA byla vybrána mezi 25 nejznámějších obchodních značek

07.10.2013 11:22

Dnešní „Zajímavost“ má trochu osobní nádech. U výrobce elektrospotřebičů ETA Hlinsko jsem pracoval 50 let, do roku 2004. Proto mě překvapilo, že lidé v ČR tuto značku pozitivně hodnotí ještě řadu let po skončení výroby v Hlinsku. Přemýšlím, jak se na tom podílí tradice – od zahájení výroby uplyne letos 70 let - a pokračování prodeje elektrospotřebičů vyrobených i mimo území ČR, pod touto značkou.

Část textu ČTK zveřejněného v Českých novinách 3. 10. 2013:

Mezi 25 nejznámějšími značkami v ČR jsou Národní divadlo nebo Eta

Praha - Veřejnost a odborná komise vybrala 25 nejznámějších obchodních značek v Česku. Mezi oceněnými jsou například Národní divadlo, pražská zoo, HC Sparta, Aktuálně cz, výrobce elektrospotřebičů Eta nebo obchodní řetězec Hornbach. Komise i veřejnost vybírala z celkem dvou tisíc značek registrovaných v Česku na základě známosti, obliby a nebo kvality komunikace s klienty. ČTK to řekl Roman Sovják, pořadatel a ředitel Superbrands pro Česko .

"Jednotliví vítězové reprezentují určité kategorie, jako je výrobce čaje, nebo kosmetiky," uvedl Sovják. Respondenti v první fázi výběru označovali všechny značky, které znají, a poté ve druhé fázi vybrali pouze tu, kterou v dané kategorii preferují. Z tohoto průzkumu vyšlo na 800 značek, mezi kterými 25 vítězů vybrala 14 členná porota složená z odborníků v oblasti PR a marketingu.

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.